Feltételek

Általános Üzleti Feltételek

Általános üzleti feltételeink megegyeznek a svájci Triplet-Group üzleti feltételeivel. Minden egyéb esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Itt találhatja a Triplet-Group általános üzleti feltételeit:
 
§ 1 (Ajánlat/szerzödés lezárása)
 
Ajánlataink kötelezettség nélküliek (nem kötelezök). Online-megrendelés-tudakozó (érdeklödés) sem kötelezi le egy vásárloi szerzödés lebonyolításához, azaz csak egy kötelezettség nélküli tudakozás a vevö részéröl a Triplet-Group-hoz. Ezek az érdeklödések csak akkor lesznek mint  megrendelések elfogadva, amikor Optica hu az árút a vevönek elküldi és egy E-mai-lel igazolta az árú elküldését (szállítását). Egy rövid idön belül válaszolt E-mail  amely igazolja a bejutattot Online-megrendelés-tudakozót nem jelenti  hogy a megrendelés el van fogadva. Optica hu megtartja magának a jogot, hogy ne fogadja el az Online-megrendelési-tudakozást. Ilyen esetben a vevö kap egy rövid lejáratú közlést.
Kisebb -úgyszintén színnel kapcsolatos eltérések és technikai változások lehetségesek az ábráinkhoz illetve leírásainkhoz szemben. Az alábbi ábrákon látható egyéb tárgyak (mint pl.  Filmdoboz, csekk kártya stb.) csupán arra szolgálnak hogy jobban ábrázolják a nagysági  méreti  viszonylatokat és nem képezik vásárláskor a nagyító részét.
 
§2 (Árak/Fizetés)
 
Az össz ár forintba illetve euróban értelmezö (van kifejezve, feltüntetve). A vevö választhat a következö fizetési módok között: számla utalással , kredit kártya vagy PayPal fizetés között.
Ha egy vevö által elöirásos lézer-vésés illetve nyomtatás  a nagyítón következik be, megtartjuk a jogot az elöre fizetésre.
 
§3 (Esedékesség/Késedelem)
 
A vételár megfizetése teljes összegben esedékes a szállítás átvétele után. A vevö minden további magyarázat nélkül késedelemben van Optica hu szemben, ha nem fizet legkésöbb 8 napon belül  az àrù àtvètele utàn.
 

§4 (Szavatosság)
 
A szavatosság korlátozva van elsösor ban csak a „pót teljesítményre (vagy utólagos teljesítésre). Csak ha a pót teljesítmény is rosszul sikerült, a vevö a saját  választása szerint tud visszalépni  a vevöi szerzödéstöl  illetve csökkenteni  az árat.Az àrak ès szállitàsi árakra fenntartjuk a jogot a változásokra.
 
§5 (Tulajdon fenntartási jog)
 
Minden elszállított tárgy a Triplet-Group jogi tulajdonában áll a fizetés teljes lebonyolításáig.
 

§6 (Adatvédelem)
 
An Ön adatait  kizárólag a megrendelés-felvételéhez és a megrendelés szállításához használjuk fel.
Az Ön adatai semmi féle képpen  nem lesznek harmadik személynek továbbítva. Nem küldünk hírdetéseket stb.Megjelenve: 28.06.2016.